Avokádó Tonhal Saláta Koktélparadicsommal

Próbáld ki ezt a tonhal avokádó salátát koktélparadicsommal, ami gyors és egészséges választás egy kielégítő salátához. A fehérjében gazdag tonhal, a krémes avokádó és a koktélparadicsom édes ízei együtt egy finom és kiegyensúlyozott ételt eredményeznek. Fogyaszd könnyű ebédként vagy vacsoraként, illetve köretként a főétel kiegészítésére is ideális választás lehet.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 1 konzerv tonhal, leszűrve
  • 1/2 avokádó, kockázva
  • 1 evőkanál citromlé
  • Só és bors ízlés szerint
  • 3 cseresznye paradicsom, félbevágva
  • apróra vágott lila hagyma
  • spenót levelek
  • balzsamecet

Elkészítés:

1. Készítsd el a salátát:

Egy salátástálban keverd össze a leszűrt tonhalat, a kockázott avokádót, a félbevágott cseresznye paradicsomokat, az apróra vágott lilahagymát és a spenót leveleket.

2. Adj hozzá citromlevet:

Locsold meg a salátát 1 evőkanál citromlével és balzsamecettel.

3. Ízesítsd sóval és borssal:

Szórd meg a salátát sóval és borssal ízlés szerint.

4. Keverd össze az összetevőket:

Óvatosan forgasd össze az összes aprított összetevőt a salátástálban, hogy jól összekeveredjenek. Szolgáld fel az Avokádós Tonhal Salátát Cseresznye Paradicsommal azonnal, mint egy könnyű és frissítő ételt.

#Gluténmentes#Tejmentes