Avokádó Tonhal Saláta Koktélparadicsommal
Próbáld ki ezt a tonhal avokádó salátát koktélparadicsommal, ami gyors és egészséges választás egy kielégítő salátához. A fehérjében gazdag tonhal, a krémes avokádó és a koktélparadicsom édes ízei együtt egy finom és kiegyensúlyozott ételt eredményeznek. Fogyaszd könnyű ebédként vagy vacsoraként, illetve köretként a főétel kiegészítésére is ideális választás lehet.
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- 1 konzerv tonhal, leszűrve
- 1/2 avokádó, kockázva
- 1 evőkanál citromlé
- Só és bors ízlés szerint
- 3 cseresznye paradicsom, félbevágva
- apróra vágott lila hagyma
- spenót levelek
- balzsamecet
Elkészítés:
1. Készítsd el a salátát:
Egy salátástálban keverd össze a leszűrt tonhalat, a kockázott avokádót, a félbevágott cseresznye paradicsomokat, az apróra vágott lilahagymát és a spenót leveleket.
2. Adj hozzá citromlevet:
Locsold meg a salátát 1 evőkanál citromlével és balzsamecettel.
3. Ízesítsd sóval és borssal:
Szórd meg a salátát sóval és borssal ízlés szerint.
4. Keverd össze az összetevőket:
Óvatosan forgasd össze az összes aprított összetevőt a salátástálban, hogy jól összekeveredjenek. Szolgáld fel az Avokádós Tonhal Salátát Cseresznye Paradicsommal azonnal, mint egy könnyű és frissítő ételt.
#Gluténmentes#Tejmentes