Fehérjedús Zabpehely Gyümölcsökkel (Makróbarát)

Ez a sós karamell fehérje zabpehely kellemes és tápláló választás a nap kezdetére. A krémes zab, a gazdag sós karamell fehérjepor íze és a friss gyümölcsök frissessége együtt egy ínycsiklandó és kielégítő reggelit kínálnak. Élvezd a fehérje és az egészséges összetevők jótékony hatását minden egyes kanálnyi falatban!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 1/2 csésze gluténmentes zabpehely
  • 1 csésze víz/tej/növényi alapú tej
  • 1 adag Sós Karamell fehérje por
  • Friss gyümölcs a tetejére (karikázott banán, bogyós gyümölcsök vagy alma szeletek)

Elkészítés:

1. Főzzük meg a zabot:

Egy lábasban közepes lángon forraljuk fel a vizet vagy tejet.

2. Adjuk hozzá a gluténmentes zabpelyhet:

Keverjük hozzá a gluténmentes zabpelyhet, majd csökkentsük a hőt kis lángra.

3. Főzzük a zabot kívánt sűrűségre:

Főzzük a zabot kb. 1-2 percig, néha megkeverve, amíg a keverék besűrűsödik a kívánt sűrűségre.

4. Adjuk hozzá a Sós Karamell fehérje port:

Amint elkészült a zab, keverjük hozzá a Sós Karamell fehérje port a zabkásához. Keverjük addig, amíg a fehérje por teljesen el nem olvad a zabkásában.

Díszítsük fel a Zabkását kedvenc friss gyümölcsünkkel. A karikázott banán, bogyós gyümölcsök vagy alma szeletek nagyszerűen passzolnak a sós karamell ízéhez.

Azonnal szolgáljuk fel a Sós Karamell Fehérje Zabkását Friss Gyümölccsel egy ízletes és fehérjedús reggelire.

#Tojásmentes #Vegetáriánus #Fehérjedús #Gluténmentes