Fehérjedús Zabpehely Gyümölcsökkel (Makróbarát)
Ez a sós karamell fehérje zabpehely kellemes és tápláló választás a nap kezdetére. A krémes zab, a gazdag sós karamell fehérjepor íze és a friss gyümölcsök frissessége együtt egy ínycsiklandó és kielégítő reggelit kínálnak. Élvezd a fehérje és az egészséges összetevők jótékony hatását minden egyes kanálnyi falatban!
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- 1/2 csésze gluténmentes zabpehely
- 1 csésze víz/tej/növényi alapú tej
- 1 adag Sós Karamell fehérje por
- Friss gyümölcs a tetejére (karikázott banán, bogyós gyümölcsök vagy alma szeletek)
Elkészítés:
1. Főzzük meg a zabot:
Egy lábasban közepes lángon forraljuk fel a vizet vagy tejet.
2. Adjuk hozzá a gluténmentes zabpelyhet:
Keverjük hozzá a gluténmentes zabpelyhet, majd csökkentsük a hőt kis lángra.
3. Főzzük a zabot kívánt sűrűségre:
Főzzük a zabot kb. 1-2 percig, néha megkeverve, amíg a keverék besűrűsödik a kívánt sűrűségre.
4. Adjuk hozzá a Sós Karamell fehérje port:
Amint elkészült a zab, keverjük hozzá a Sós Karamell fehérje port a zabkásához. Keverjük addig, amíg a fehérje por teljesen el nem olvad a zabkásában.
Díszítsük fel a Zabkását kedvenc friss gyümölcsünkkel. A karikázott banán, bogyós gyümölcsök vagy alma szeletek nagyszerűen passzolnak a sós karamell ízéhez.
Azonnal szolgáljuk fel a Sós Karamell Fehérje Zabkását Friss Gyümölccsel egy ízletes és fehérjedús reggelire.
#Tojásmentes #Vegetáriánus #Fehérjedús #Gluténmentes