Fehérjében Gazdag, Alacsony Kalóriatartalmú "Ultimate" Grillezett Sajt

Kényeztesd magad a legkényelmesebb ételekkel Fehérjében Gazdag, Alacsony Kalóriatartalmú Grillezett Sajttal! Ez a klasszikus kedvenc dekadens csavarja a krémes sajtokat és az ízletes fűszereket ötvözi egy szendvicshez, amely biztosan kielégíti vágyait anélkül, hogy elnehezítené. A fehérjetartalmának növelésével és a szénhidráttartalom csökkentésével ez a grillezett sajt tökéletes bűntudatmentes kényeztetés a nap bármely szakában. Merüljünk el ennek az ínycsiklandó remekműnek a megalkotásában!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Összetevők:

  • 85 g alacsony zsírtartalmú krémsajt, megpuhítva
  • 3/4 csésze natúr görög joghurt vagy görög joghurt krém
  • 1 csésze reszelt részben zsírszegény mozzarella sajt
  • 1 csésze reszelt csökkentett zsírtartalmú cheddar sajt
  • 1/2 teáskanál fokhagymapor
  • 1/8 teáskanál fűszersó
  • 10 szelet fehérje-teli, szénhidrátmentes kenyér
  • 2 evőkanál könnyű vaj vagy krémsajtkrém, megpuhítva

Elkészítés:

1. Készítsd elő a sajtkrémet:

Egy keverőtálban keverd össze a megpuhított alacsony zsírtartalmú krémsajtot, a natúr görög joghurtot, a reszelt részben zsírszegény mozzarella sajtot, a reszelt csökkentett zsírtartalmú cheddar sajtot, a fokhagymaport és a fűszersót. Keverd addig, amíg jól össze nem keveredik és krémes lesz.

2. Készítsd el a grillezett sajtos szendvicseket:

Kenj egyenletesen a sajtkrémkeveréket minden szelet fehérje-teli, szénhidrátmentes kenyér egyik oldalára. Helyezz egy másik szelet kenyeret a tetejére, hogy szendvicseket készíts.

3. Készítsd el a grillezett sajtos szendvicseket:

Melegíts egy tapadásmentes serpenyőt vagy grilllapot közepes lángon. Kenj vékonyan egy réteg könnyű vajat vagy krémsajtkrémet a szendvicsek egyik oldalára. Helyezd a szendvicseket, a vajazott oldallal lefelé, a serpenyőre vagy grilllapra. Főzd 3-4 percig, vagy amíg az alja aranybarna és ropogós lesz. Fordítsd át óvatosan a szendvicseket egy spatulával, és főzd további 3-4 percig, vagy amíg a másik oldal is aranybarna lesz, és a sajt megolvad.

4. Szolgáld fel és élvezd:

Vegyél ki a serpenyőből vagy grilllapról grillezett sajtos szendvicseket, és helyezd egy vágódeszkára. Hagyd, hogy egy percig hűlniük kelljen, mielőtt felszeletelnéd. Szolgáld fel a fehérjedús, alacsony kalóriatartalmú ultimátum grillezett sajtos szendvicseket melegen, és élvezd a folyós, sajtos finomságot!

#Fehérjedús #Alacsony kalória tartalom #Gluténmentes