Fehérjében Gazdag Krémes Makaróni Sajttal

Csökkentse kényelmi ételek iránti vágyát egy bűntudatmentes csavarral! Fehérjében gazdag, alacsony kalóriatartalmú krémes makaróni és sajt receptünk egyesíti a klasszikus mac 'n' sajt időtlen vonzerejét a magas fehérjetartalmú és alacsony kalóriatartalmú megközelítéssel. A bársonyos, sajtos finomság találkozik a fehérjében dús puncsokkal, olyan ételt hozva létre, amely nem csak az ízlelőbimbóit gyönyörködteti, hanem a táplálkozási céljaihoz is igazodik. Merüljünk el a kényeztetés világában kompromisszumok nélkül!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 2 csésze magas fehérjetartalmú makaróni
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 csésze apróra vágott hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 2 csésze karfiol rózsák
  • 1 csésze alacsony nátriumtartalmú zöldség alaplé
  • 1 csésze cukormentes mandulatej
  • 1 csésze reszelt éles cheddar sajt (csökkentett zsírtartalmú vagy növényi alapú, alacsonyabb kalóriaértartalomért)
  • 1/2 csésze reszelt parmezán sajt (csökkentett zsírtartalmú vagy növényi alapú, alacsonyabb kalóriaértartalomért)
  • 1 adag ízetlen vagy enyhén ízesített fehérjeport
  • Só és bors ízlés szerint
  • Felaprított friss petrezselyem a díszítéshez (opcionális)

Elkészítés:

1. Főzzük meg a Makarónit:

  • Főzzük meg a makarónit a csomagoláson található utasítások szerint. Szűrjük le, majd tegyük félre.

2. Készítsük el a Sajtos Karfiol Szószt:

  • Egy nagy serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat közepes lángon.
  • Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és az apróra vágott fokhagymát, és pároljuk meg, amíg megpuhulnak.
  • Adjuk hozzá a karfiol rózsákat, a zöldség alaplevet és a mandulatejet a serpenyőbe. Forraljuk, amíg a karfiol megpuhul.

3. Keverjük össze a Szószt:

  • Öntsük át a karfiol keveréket egy turmixgépbe.
  • Adjuk hozzá a reszelt cheddart, reszelt parmezánt és a fehérjeport a turmixgépbe.
  • Turmixoljuk addig, amíg a keverék sima és krémes lesz.

4. Keverjük össze és Ízesítsük:

  • Egy nagy keverőtálban keverjük össze a főtt makarónit a sajtos karfiol szósszal.
  • Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

5. Szolgáljuk fel és Díszítsük:

  • Szolgáljuk fel a Fehérje-dúsított Alacsony Kalóriatartalmú Krémes Makarónit és Sajtot egyéni tálkákban.
  • Díszítsük felaprított friss petrezselyemmel a szín és frissesség érdekében.

#Tojásmentes #Alacsony kalória tartalom #Fehérjedús #Magvaktól mentes