Fehérjében Gazdag Wisconsin Tater Tot

Induljon kulináris utazásra Fehérjében Gazdag Wisconsin Tater Totba! A Közép-Nyugat kiadóssága ihlette, ez a rakott tál klasszikus kényelmét ötvözi a tepertős tésztafélékkel, az ízletes darált marhahússal és a fűszeres kolbászokkal – miközben fehérjében gazdag és alacsony kalóriatartalmú. A bőséges ragacsos sajttal és egy csipetnyi cayenne-i borssal ez a tömeget kedvelő termék melegséget és elégedettséget hoz az asztalára. Merüljünk el a receptben, és fedezzük fel a kényeztetés és a táplálkozás tökéletes egyensúlyát!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • A Casserole-hoz:
    • 500 g sovány darált marhahús
    • 1/2 font csípős olasz kolbász, bőr nélkül, apróra vágva
    • 1 fej hagyma, finomra aprítva
    • 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
    • 1 teáskanál cayenne bors (ízlés szerint állítható)
    • Só és fekete bors ízlés szerint
    • 1 doboz (10,5 uncia) gomba krémszósz (csökkentett zsírtartalmú vagy könnyű)
    • 1/2 csésze sovány tej
    • 1 csésze reszelt cheddar sajt (csökkentett zsírtartalmú)
    • 1 font fagyasztott burgonyakrokett
    • 1 csésze zöldbab, leszárítva és blansírozva
  • A Tetejére:
    • 1/2 csésze reszelt mozzarella sajt (csökkentett zsírtartalmú)
    • Felaprított friss petrezselyem a díszítéshez (opcionális)

Elkészítés:

1. Előmelegítés és Elkészítés:

  • Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra.
  • Kenjünk ki egy sütőedényt sütőspray-vel.

2. Főzzük meg a Húskeveréket:

  • Egy serpenyőben közepes lángon pirítsuk meg a darált marhahúst és az olasz kolbászt, spatulával széttörve, amíg barnára nem sült.
  • Adjuk hozzá a felaprított hagymát, apróra vágott fokhagymát, cayenne borsot, sót és feketeborsot. Főzzük, amíg a hagyma áttetszővé válik.

3. Keverjük össze a Leves keverékkel:

  • Egy tálban keverjük össze a gomba krémszószt és a sovány tejet, amíg jól össze nem keveredik.
  • Adjuk hozzá a leves keveréket a serpenyőhöz a hússal, és keverjük, amíg egyenletesen el nem keveredik.

4. Rakjuk össze a Casserole-t:

  • Öntsük át a hús- és leves keveréket a kivajazott sütőedénybe.
  • Egyenletesen terítsük el a blansírozott zöldbabot a keverék tetején.
  • Szórjuk rá a reszelt cheddar sajtot.
  • Rendezzük el a fagyasztott burgonyakroketteket egy rétegben a tetején.

5. Szórjuk meg sajttal:

  • Szórjuk rá a reszelt mozzarella sajtot a burgonyakrokettekre.

6. Sütés tökéletességre:

  • Süssük a előmelegített sütőben 30-35 percig, vagy amíg a burgonyakrokettek aranybarnák lesznek, a sajt pedig megolvadt és buborékol.

7. Díszítsük és Tálaljuk:

  • Vegyük ki a sütőből, és hagyjuk hűlni néhány percig.
  • Díszítsük frissen aprított petrezselyemmel, ha szeretnénk.
  • Szolgáljuk fel ezt a Fehérje-dúsított Wisconsin Tater Tot Casserole-t melegen, és élvezzük az ízek csodálatos összhangját.

#Tojásmentes #Alacsony kalória tartalom #Fehérjedús #Magvaktól mentes