Gluténmentes BLT Falatok (Alacsony Kalória)

Szalonna, saláta és paradicsom – klasszikus szendvics, amelyet finom falat méretű finomságokká alakítanak át. Ezek a BLT-falatok tökéletesek a vendégek szórakoztatására egy időtlen kedvenc friss csavarásával.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 10 cseresznye paradicsom
  • 5 szelet bacon
  • 100g krémsajt
  • 1 evőkanál görög joghurt
  • 1 evőkanál finomra vágott friss metélőhagyma
  • Só és bors ízlés szerint
  • 20 rukkola levél
  • Finomra vágott friss petrezselyem a díszítéshez.

Elkészítés:

1. Előkészítés:

  • Egy tálban keverjük össze a krémsajtot a felaprított fűszerekkel, sóval, borssal és görög joghurttal.

2. Bacon:

  • Helyezzük a bacont egy sütőlapra, és süssük előmelegített sütőben 200°C-on (392°F) légkeveréssel 8-10 percig, vagy amíg ropogós nem lesz.

3. Paradicsomok:

  • Üregesítsük ki a cseresznye paradicsomok belsejét, majd töltsük meg őket a krémsajt keverékkel.

4. Befejező lépések:

  • Helyezzünk egy darab ropogós bacont minden krémsajttal töltött paradicsomba.
  • Tegyünk egy rukkola levelet a tetejére, majd díszítsük frissen aprított petrezselyemmel.

5. Tálalás:

  • Szolgáljuk fel és élvezzük ezeket az ínycsiklandó BLT falatokat a következő összejövetelünkön.

#Gluténmentes #Magvaktól mentes #Tojásmentes