Gluténmentes BLT Falatok (Alacsony Kalória)
Szalonna, saláta és paradicsom – klasszikus szendvics, amelyet finom falat méretű finomságokká alakítanak át. Ezek a BLT-falatok tökéletesek a vendégek szórakoztatására egy időtlen kedvenc friss csavarásával.
(A képek illusztráció jellegűek)
Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Cél:
Kategória:
Hozzávalók:
- 10 cseresznye paradicsom
- 5 szelet bacon
- 100g krémsajt
- 1 evőkanál görög joghurt
- 1 evőkanál finomra vágott friss metélőhagyma
- Só és bors ízlés szerint
- 20 rukkola levél
- Finomra vágott friss petrezselyem a díszítéshez.
Elkészítés:
1. Előkészítés:
- Egy tálban keverjük össze a krémsajtot a felaprított fűszerekkel, sóval, borssal és görög joghurttal.
2. Bacon:
- Helyezzük a bacont egy sütőlapra, és süssük előmelegített sütőben 200°C-on (392°F) légkeveréssel 8-10 percig, vagy amíg ropogós nem lesz.
3. Paradicsomok:
- Üregesítsük ki a cseresznye paradicsomok belsejét, majd töltsük meg őket a krémsajt keverékkel.
4. Befejező lépések:
- Helyezzünk egy darab ropogós bacont minden krémsajttal töltött paradicsomba.
- Tegyünk egy rukkola levelet a tetejére, majd díszítsük frissen aprított petrezselyemmel.
5. Tálalás:
- Szolgáljuk fel és élvezzük ezeket az ínycsiklandó BLT falatokat a következő összejövetelünkön.
#Gluténmentes #Magvaktól mentes #Tojásmentes