Grillezett Garnélarák Nyárs Barna Rizzsel

Kényeztesse magát a barna rizzsel készült grillezett garnélanyársok ízletes finomságában. Ez az elragadó étel, amely a zamatos garnélarákot élénk kaliforniai paprikával és hagymával ötvözi, mindezt a grill füstös esszenciája csókolja meg.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 450 gramm garnélarák, hámozott és megtisztítva
  • 1 db piros paprika, kockázva
  • 1 db sárga paprika, kockázva
  • 1 db zöld paprika, kockázva
  • 1 fej hagyma, kockázva
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • Só és bors ízlés szerint
  • Fa nyársak, áztatva vízben 30 percig
  • 2 csésze főtt barna rizs

Elkészítés:

1. Grill előmelegítése:

Melegítsd elő a grillt közepesen magas hőfokra.

2. Garnélarák és zöldségek elkészítése:

Egy nagy tálban keverd össze a garnélarákokat, a piros, sárga és zöld paprikát, a hagymát, az olívaolajat, a sót és a borsot. Forgasd össze, amíg az összetevők egyenletesen bevonódnak.

3. Nyársazd fel az összetevőket:

Fűzd fel a garnélarákokat, paprikákat és hagymát a beáztatott fa nyársakra, váltogatva az összetevőket.

4. Grilleld a nyársakat:

Helyezd a nyársakat a előmelegített grillre. Grilleld kb. 2-3 percig mindkét oldalon, vagy amíg a garnélarák rózsaszínűvé és átlátszóvá válik.

5. Pihentetés és tálalás:

Vegyük le a nyársakat a grillről, és hagyd őket pihenni néhány percig. Tálald a grillezett garnélarák nyársakat főtt barna rizzsel.

#Gluténmentes #Tejmentes #Tojásmentes #Paleo #Fehérjedús #Peszketáriánus