Köleses Csirke Szelet Sült Zöldségekkel

Kényeztesse magát egy elragadó kulináris élményben kölesbevonatos csirkeszeletünkkel sült zöldségekkel – a klasszikus kedvenc Rántott hús gluténmentes és alacsony kalóriatartalmú csavarja. Ez a recept egészségesebb alternatívát kínál az íz és az állag feláldozása nélkül.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • Csirkemell
  • Répa
  • Paprika
  • Zeller gyökér
  • Köles pehely
  • Tojás
  • Kókuszolaj

Elkészítés:

1. Előkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.

2. Sütött zöldségek:

Hámozd meg és vágd fel a répát, paprikát és zeller gyökeret harapni való darabokra. Helyezd a felvágott zöldségeket egy sütőlemezre, csepegtess rájuk egy kevés kókuszolajat, és sózd meg. Süsd a előmelegített sütőben aranybarnára és puha állagúra.

3. Csirke:

Míg a zöldségek sülnek, készítsd el a csirkét. Enyhén lapítsd ki a csirkemellet egy húsklopfolóval. Egy tálban verj fel egy tojást. Egy másik tálban helyezd el a köles pehelyt. Mártsd be a csirkemellet a felvert tojásba, győződj meg róla, hogy jól be van vonva, majd forgasd meg a köles pehelyben. Melegíts fel kókuszolajat egy serpenyőben közepes lángon. Süsd meg a köles bevonatú csirkemelleket aranybarnára és átsültig.

4. Tálalás:

Tálald a ropogós csirkeszeleteket a sült zöldségek mellett. Élvezd ezt az egészséges és tápláló ételt, amely köles bevonatú csirkeszeleteket kínál finoman sült zöldségekkel.

#Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes #Fehérjedús