Korianderes Csirke Bazsalikomos Pestos Rizssel
Kényeztesse magát egy kulináris utazással a korianderrel átitatott ínyenc csirkével, bazsalikom pesto rizzsel párosítva. Ez a kitűnő étel egyesíti a korianderrel fűszerezett csirke aromás esszenciáját és a bazsalikom pesztóval átitatott jázminrizs elragadó ízeit. A kombináció nem csak az ízlelőbimbók csemege, hanem az érzékszervek lakomája is. Növelje étkezési élményét ezzel a kiegyensúlyozott és ízletes recepttel, amely biztosan kielégíti az ínyenc finomságok iránti vágyát. Tökéletes azok számára, akik a gyógynövények és fűszerek harmonikus keverékét keresik, ez az étel olyan kulináris kalandot ígér, amely egyszerre kényeztet és megnyugtat.
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- Csirkecombok
- jázmin rizs
- Vöröshagyma
- Kókuszolaj
- Pesto
- Fűszerkeverék
- Só
- Fokhagyma
Elkészítés:
1. Előkészítés:
Kezdd a csirkecombokat a korianderrel, sóval és kedvenc fűszerkeverékkel való pácolásával. Hagyd őket legalább 30 percig pácolódni. Egy serpenyőben melegíts fel kókuszolajat közepes lángon. Adj hozzá finomra vágott vöröshagymát, és pirítsd, amíg áttetszővé válik.
2. Csirke:
Helyezd a pácolt csirkecombokat a serpenyőbe, és süsd aranybarnára mindkét oldalukon. Győződj meg róla, hogy a csirke átsüljön.
3. Rizs:
Amíg a csirke sül, készíts jázminrizst a csomagoláson lévő utasítások szerint.
4. Pesto:
Egy külön tálban keverd össze a bazsalikom pestót apróra vágott fokhagymával, hogy ízes pestomártást kapj.
5. Tálalás:
Tálald a korianderrel ízesített csirkét bazsalikomos pestós rizzsel, létrehozva egy ízletes és gusztusos ételt, ami garantáltan elnyeri a tetszésedet.
#Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes