Krémes Mandulás Harcsa Párolt Brokkolival

Merüljön el a párolt brokkolival készült krémes mandulás harcsa gazdag ízében, ahol a kókusz krémessége és a mandula ropogóssága tökéletesen kiegészíti a puha harcsát. A párolt brokkoli tápláló hatást ad ennek az elragadó ételnek.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • Brokkoli
  • Afrikai harcsafilé
  • Kókuszkrém
  • Citromlé
  • Szeletelt mandula
  • Kókuszolaj
  • Kapor
  • Fokhagyma

Elkészítés:

  1. Készítsd elő a brokkolit:
    • Vágd fel a brokkolit rózsákra, majd párold puhára. Tedd félre.
  2. Készítsd el a krémes mandulás harcsát:
    • Egy serpenyőben melegíts kókuszolajat közepes lángon.
    • Adj hozzá apróra vágott fokhagymát, és párold illatosra.
    • Helyezd a harcsafilét a serpenyőbe, sózd meg, és főzd, amíg közepén már nem átlátszó.
  3. Készítsd el a krémes szószt:
    • Öntsd hozzá a kókuszkrémet és a citromlevet. Keverd óvatosan össze.
    • Szórd a szeletelt mandulát a harcsafilére, hagyd megpirulni a krémes szószban.
  4. Frissességgel tálalj:
    • Díszítsd apróra vágott kaporral friss ízekért.
  5. Tálalás:
    • Helyezd el az előkészített párolt brokkolit az oldalára, majd tedd rá a krémes mandulás harcsát.
    • Locsold meg a halat és a brokkolit a maradék szósszal.

#Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes #Fehérjedús #Paleo