Krémes Mandulás Harcsa Párolt Brokkolival
Merüljön el a párolt brokkolival készült krémes mandulás harcsa gazdag ízében, ahol a kókusz krémessége és a mandula ropogóssága tökéletesen kiegészíti a puha harcsát. A párolt brokkoli tápláló hatást ad ennek az elragadó ételnek.
(A képek illusztráció jellegűek)
Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Cél:
Kategória:
Hozzávalók:
- Brokkoli
- Afrikai harcsafilé
- Kókuszkrém
- Citromlé
- Szeletelt mandula
- Kókuszolaj
- Só
- Kapor
- Fokhagyma
Elkészítés:
- Készítsd elő a brokkolit:
- Vágd fel a brokkolit rózsákra, majd párold puhára. Tedd félre.
- Készítsd el a krémes mandulás harcsát:
- Egy serpenyőben melegíts kókuszolajat közepes lángon.
- Adj hozzá apróra vágott fokhagymát, és párold illatosra.
- Helyezd a harcsafilét a serpenyőbe, sózd meg, és főzd, amíg közepén már nem átlátszó.
- Készítsd el a krémes szószt:
- Öntsd hozzá a kókuszkrémet és a citromlevet. Keverd óvatosan össze.
- Szórd a szeletelt mandulát a harcsafilére, hagyd megpirulni a krémes szószban.
- Frissességgel tálalj:
- Díszítsd apróra vágott kaporral friss ízekért.
- Tálalás:
- Helyezd el az előkészített párolt brokkolit az oldalára, majd tedd rá a krémes mandulás harcsát.
- Locsold meg a halat és a brokkolit a maradék szósszal.
#Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes #Fehérjedús #Paleo