Alacsony Kalóriatartalmú Gluténmentes New York-i Stílusú Pizza

Csökkentse pizzavágyát Alacsony Kalóriatartalmú Gluténmentes New York-i Stílusú Pizzánkkal! Ez az elnéző, mégis bűntudatmentes pizza tele sajtos finomsággal és tele ízzel, miközben gazdag fehérjében és alacsony kalóriatartalmú. Ropogós, gluténmentes héjával és bőséges sajtjával ez a New York-i stílusú pizza minden bizonnyal a pizza este kedvence lesz. Merüljünk el ennek az ízletes és tápláló pizzának az elkészítésében, amely minden bűntudat nélkül elégedetté teszi Önt!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • Gluténmentes pizzatészta:
    • 2 csésze mandulaliszt
    • 1/4 csésze kókuszliszt
    • 1 teáskanál sütőpor
    • 1/2 teáskanál só
    • 2 nagy tojás
    • 1/4 csésze édesítetlen mandulatej
    • 2 evőkanál olívaolaj
  • Pizzafeltét:
    • 1 csésze alacsony zsírtartalmú reszelt mozzarella sajt
    • 1/2 csésze reszelt főtt csirkemell
    • 1/4 csésze szeletelt pulykakolbász
    • 1/4 csésze szeletelt paprika
    • 1/4 csésze szeletelt gomba
    • 1/4 csésze szeletelt fekete olívabogyó
    • 1/4 csésze apróra vágott hagyma
    • 1/4 csésze marinara szósz (válassz alacsony kalóriatartalmú, cukormentes opciót)
    • 1 teáskanál szárított oregánó
    • 1 teáskanál fokhagymapor
    • Friss bazsalikomlevelek, díszítéshez (opcionális)

Elkészítés:

1. Melegítsd elő a sütőt:

Melegítsd elő a sütőt 220°C hőmérsékletre, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.

2. Készítsd elő a pizzatésztát:

Egy nagy keverőtálban keverd össze a mandulalisztet, kókuszlisztet, sütőport és sót, amíg jól össze nem keverednek. Adj hozzá a tojást, mandulatejet és olívaolajat a száraz hozzávalókhoz, és keverd össze, amíg egy tészta nem képződik. Ha a tészta túl ragacsos, adj hozzá egy kis mandulalisztet, amíg meg nem kapja a megfelelő állagot. Helyezd a tésztagombócot a készített tepsire, majd használd a kezed, hogy lapos, egyenletes kört formálj belőle.

3. Adj hozzá a feltétet:

Kenj el egyenletesen marinara szószt a pizzatésztán, hagyva egy kis szélt a szélek körül. Szórd rá a reszelt mozzarella sajtot a szószra, majd a főtt csirkemellet, a pulykakolbászt, a szeletelt paprikát, a gombát, a fekete olívabogyókat és az apróra vágott hagymát. Szórd meg a száraz oregánót és a fokhagymaport a feltétekre extra ízért.

4. Süsd meg a pizzát:

Helyezd a pizzát a előmelegített sütőbe, és süsd 15-20 percig, vagy amíg a tészta aranybarnára sül és a sajt megolvad és buborékos lesz.

5. Szolgáld fel és élvezd:

Vegyél ki a pizzát a sütőből, és hagyd hűlni néhány percig, mielőtt felszeleteled. Díszíts friss bazsalikomlevelekkel, ha szeretnéd, mielőtt felszolgálod.

#Gluténmentes #Fehérjedús #Alacsony kalória tartalom