Alacsony FODMAP Pad Thai garnélával

Induljon kulináris utazásra egy Alacsony FODMAP csavarral a szeretett Pad Thai-n. Ez a garnélarákokkal átitatott élvezet a rizstészta, a ropogós babcsírák és a zamatos mogyorószósz lenyűgöző kombinációja – mindez anélkül, hogy FODMAP-érzékenységet váltana ki. Ízletes csavar egy klasszikus ázsiai ételhez, amely lehetővé teszi, hogy megízlelje az ízeket anélkül, hogy az emésztési jólétét veszélyeztetné.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 226,8 g rizstészta
  • 1 evőkanál fokhagymaolaj
  • 1 csésze garnélarák, megtisztítva és meghámozva
  • 2 csésze csírázott bab
  • 1 répa, vékonyan felvágva
  • 2 evőkanál mogyoróvaj
  • 2 evőkanál halasz
  • 1 evőkanál lime lé
  • Vágott mogyoró és koriander a díszítéshez

Elkészítés:

1.Tészta:

Főzd meg a rizstésztát a csomagoláson található utasítások szerint.

2. Wok:

Egy wokban melegítsd fel a fokhagymaolajat, majd add hozzá a garnélarákot, a csírázott babot és a vékonyra szeletelt répát. Pirítsd őket, amíg meg nem főnek. Egy tálban keverd össze a mogyoróvajat, a halaszt és a lime levet. Öntsd hozzá a wokban lévő összetevőkhöz, majd forgasd össze őket a tésztával.

3. Élvezd:

Díszítsd meg apróra vágott mogyoróval és korianderrel. Élvezd ezt az alacsony FODMAP Pad Thai-t!

#Gluténmentes #Tejementes #Tojásmentes #Paleo #Alacsony fodmap #Alacsony szénhidrát tartalom #Fehérjedús #Peszketáriánus