Quinoa-Paníros Tangier Szigeti Virginiai Rántott Rák

Gyönyörködjön a Tanger-sziget ízeiben Quinoa-Paníros Tangier Szigeti Virginiai Rántott Rákkal – magas fehérjetartalmú, alacsony kalóriatartalmú csavar egy klasszikus kedvencen. Ezek a finom rákos sütemények tökéletesen fűszerezve és gluténmentes quinoa morzsával vannak bevonva, így minden falat tápláló ropogósságot ad. Akár előételként, akár főételként szolgálják fel, ezek a rákos sütemények biztosan lenyűgözik a zamatos ízüket és az egészséges összetevőket. Merüljünk el ennek az elragadó ételnek az elkészítésében, amely megragadja Virginia tengerparti esszenciáját!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 1 nagy tojás, felverve
  • 1 evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál őrölt mustár
  • 1 teáskanál tenger gyümölcsei fűszerkeverék
  • 1 teáskanál előkészített mustár
  • 1 teáskanál apróra vágott friss petrezselyem
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál bors
  • 1 font darált tarisznyarák hús, leszűrve
  • 3 evőkanál kókuszolaj
  • 1 csésze gluténmentes quinoa morzsa (főtt quinoából készült, szárított és aprított ételaprítóban)

Elkészítés:

1. Készítsd el a rákos keveréket:

a. Egy tálban keverd össze a felvert tojást, a majonézt, az őrölt mustárt, a tenger gyümölcsei fűszerkeveréket, az előkészített mustárt, az apróra vágott petrezselymet, a sót és a borsot.

b. Óvatosan forgasd össze a darált tarisznyarák húst, ügyelve arra, hogy ne törjön szét túlságosan a rák darabok.

2. Készítsd el a rákos pogácsákat:

a. Oszd szét az egyenlő részekre a rákos keveréket, és formázz belőle kerek pogácsákat, körülbelül 1/2-3/4 hüvelyk vastagságúakat.

b. Helyezd a gluténmentes quinoa morzsát egy tányérra.

c. Minden rákos pogácsát óvatosan hempergesd meg a quinoa morzsában, enyhén nyomkodva, hogy ragadjon.

3. Süsd meg a rákos pogácsákat:

a. Egy nagy serpenyőben melegítsd fel a kókuszolajat közepes-haladó hőfokon.

b. Amikor az olaj forró, óvatosan tedd bele a rákos pogácsákat a serpenyőbe, ügyelve arra, hogy ne zsúfolódjanak.

c. Süsd meg a rákos pogácsákat mindkét oldalukon 3-4 percig, vagy amíg aranybarnák és átsültek.

d. Vegyél ki a rákos pogácsákat a serpenyőből, és helyezd őket papírtörlővel bélelt tányérra, hogy lecsöpögjön róluk a felesleges olaj.

4. Tálald és élvezd:

a. Tálald a gluténmentes Quinoa-borítású Tangier-szigeti Virginia rákos pogácsákat melegen, friss fűszernövényekkel vagy egy csipet citromlével, ha szeretnéd.

b. Kísérd őket egy salátával vagy kedvenc mártogatóval, hogy teljes és tápláló étkezést kapj.

#Gluténmentes #Tejmentes #Magmentes #Laktózmentes #Fehérjedús