Fehérjében Gazdag Rántott Sütik Nyárson

Kényeztesse magát egy klasszikus csemege elragadó csavarásával Fehérjében Gazdag Rántott Sütik Nyárson receptünkkel. A szeretett Oreo sütiket fehérjében gazdag változattá alakítottuk át, amely tökéletes az édesség utáni vágy kielégítésére anélkül, hogy az étrendi céljait veszélyeztetné. Ezek a ropogós és arany színű finomságok, amelyeket kényelmes nyársra tálalnak, minden összejövetelen sikert aratnak, vagy különleges csemegeként. Merüljünk el a finomságban!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 18 fa nyárs
  • 18 darab Goodie Girl Csokoládé Krém Keksz (gluténmentes, tojásmentes és tejmentes Oreo lehetőség)
  • Kókuszolaj mély olajban sütéshez
  • 1 csésze fehérjetartalmú, gluténmentes sütőkeverék
  • 1 nagy tojás
  • 1/2 csésze cukrozatlan mandulatej

Elkészítés:

1. Készítsd el a kekszeket:

  • Húzd fel mindegyik kekszet egy fa nyársra úgy, hogy a nyárspontos végét a töltelékbe szúrod. Rendezd a nyársakon lévő kekszeket egy sütőlemezre, majd fagyaszd meg, amíg meg nem dermednek, kb. 1 óráig.‍

2. Melegítsd fel az olajat:

  • Egy mély, öntöttvas serpenyőben vagy olajsütőben melegítsd fel az olajat 375°F (190°C) hőmérsékletre.‍

3. Készítsd el a tésztát:

  • Egy sekély tálban helyezd el a fehérjetartalmú sütőkeveréket.
  • Egy másik tálban keverd össze a tojást és a cukrozatlan mandulatejet, amíg egyenletesen össze nem keverednek.
  • Fokozatosan keverd hozzá a tojás- és tejképlet a sütőkeverékhez, amíg egy sima tészta nem keletkezik.‍

4. Pácolják a kekszeket:

  • Tartsd a kezében a nyársra húzott kekszet, mártsd be a tésztába, ügyelve arra, hogy mindkét oldala egyenletesen legyen bevonva. Engedd lecsöpögni a felesleges tésztát.‍

5. Süssék ki a kekszeket:

  • Vigyázzanak, és helyezd a bevonatolt kekszeket a forró olajba, néhányat egyszerre, ügyelve arra, hogy ne zsúfoljuk meg a serpenyőt.
  • Süssük ki a kekszeket, amíg aranybarnák és ropogósak lesznek, kb. 1-2 percig mindkét oldalon.
  • Egy szűrőkanállal helyezd át a kisült kekszeket egy papírtörlővel bélelt tányérra, hogy lecsöpögjön róluk a felesleges olaj.‍

6. Szolgáld fel és élvezd:

  • Miután az összes keksz kisült és lecsöpögött, bőségesen megszórod őket porcukorral tálalás előtt.
  • Élvezd ezeket a fehérjedús, mélyen sült kekszeket nyársakon, mint egy kellemes és bűntudatmentes élvezetet!

#Gluténmentes #Fehérjedús #Tejmentes #Magmentes #Laktózmentes