Réteges Tonhal Avokádó Saláta

Ez a réteges tonhal avokádó saláta fokhagymás majonézzel gyönyörű megjelenést kínál, változatos ízrétegekkel. A krémes avokádó, a sós fokhagymás majonézes tonhal és a lédús koktélparadicsom együtt egy kiegyensúlyozott és kielégítő salátát alkotnak. Élvezd ezt az elegáns ételt könnyű fogásként vagy előételként, amely garantáltan emeli az étkezés színvonalát.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • Majonéz
  • 1 konzerv tonhal, leszűrve
  • 1 avokádó, összetörve
  • 1 evőkanál citromlé
  • Só és bors ízlés szerint
  • 3 db cseresznye paradicsom, félbevágva

Elkészítés:

1. Készítsd el az összetört avokádót:

Egy tálban keverd össze az összetört avokádót citromlével, sóval és borssal.

2. Rétegezés 1 - Avokádó alap:

Helyezz egy kör alakú fém formát az adagoló tányér közepére. Kanalazd a törött avokádó keveréket a fém forma belsejébe, létrehozva az első réteget.

3. Rétegezés 2 - Majonézes tonhal:

Egy másik tálban keverd össze a leszűrt tonhallal a majonézzel és a választott fűszerezővel. Kanalazd a tonhal keveréket az avokádóréteg tetejére, létrehozva a második réteget.

4. Rétegezés 3 - Cseresznye paradicsomok:

Rendezd el a félbevágott cseresznye paradicsomokat a tonhalréteg tetején, létrehozva a harmadik réteget.

5. Távolítsd el a fém formát:

Óvatosan, és emeld fel a fém formát.

6. Ízesítsd a felső réteget:

Szórd meg sóval és borssal a cseresznye paradicsomokkal ízlés szerint.

Szolgáld fel az ízesített tonhalos avokádó salátát fokhagymás majonézzel azonnal, egy vizuálisan vonzó és ízletes ételként.

#Gluténmentes #Tejmentes #Tojásmentes #Paleo #Keto #Fehérjedús #Peszketáriánus #Alacsony szénhidrát tartalom #Alacsony fodmap