Ropogós Kókuszos-Diós Süti Mix

Kellemesen ropogós, édes és sós reggeli vár. Bár a kókuszolaj túlnyomórészt telített zsírsavakat tartalmaz, pozitív élettani hatásokkal büszkélkedhet. Magas füstpontjával kiválóan alkalmas sütésre, mivel zsírsavtartalma sértetlen marad. A kókuszolaj jól ismert haj- és bőrápoló tulajdonságairól, mely nyugtató hatású a bőr számára.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 1,5 csésze édesítetlen kókuszreszelék
  • 1 csésze dió- és magkeverék
  • 1 kupaknyi evőkanál chia mag
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 3 evőkanál olvasztott kókuszzsír
  • 1,5 evőkanál juharszirup vagy kókuszvirág szirup

Elkészítés:

1. Vágd apróra az összetevőket:

Durvára vágd apróra a diókat és a magokat, majd keverd össze őket a többi hozzávalóval.

2. Süsd meg:

Süsd előmelegített légkeveréses sütőben 190 fokon körülbelül 15 percig sütőpapíron. Forgasd legalább egyszer a keveréket a sütés közben, hogy a magok és diók egyenletesen aranybarnák legyenek.

#Vegetáriánus #Vegán #Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes #Tojásmentes