Fehérjében Gazdag Alacsony Kalóriatartalmú Krumpli Mártás
Ez az ellenállhatatlan szósz krémes görög joghurtot, csípős ketchupot és ízletes fűszereket egyesít, kollagénnel dúsítva a hozzáadott fehérje érdekében. Tökéletes sült krumpli, hagymakarikák vagy zöldségek mártásához, ez a bűntudatmentes fűszerezés biztosan elkápráztatja ízlelőbimbóit. Merüljünk el ennek a finom és tápláló szósznak az elkészítésében!
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- 1 csésze natúr görög joghurt
- 1/2 csésze csökkentett cukortartalmú ketchup
- 4 teáskanál édes savanyú uborka lé
- 1/2 teáskanál csípős paprika szósz
- 1/2 teáskanál hagymapor
- 1/4 teáskanál fekete bors
- 1/8 teáskanál só
- 1 evőkanál édes savanyú uborka kocka (opcionális)
- 1 adag kollagén por
Elkészítés:
1. Készítsd el a szószt:
Egy keverőtálban keverd össze a natúr görög joghurtot, a csökkentett cukortartalmú ketchupot, az édes savanyú uborka levét, a csípős paprika szószt, a hagymaport, a fekete borsot, a sót és a kollagén port. Keverd össze, amíg jól el nem keverednek.
2. Állag Szabályozás (Opcionális):
Ha inkább hígabb állagot szeretnél, adj hozzá egy kevés vizet vagy édesítetlen mandulatejet a szószhoz, és keverd, amíg el nem éred a kívánt állagot.
3. Hűtsd le és Tálald:
Öntsd át a szószt egy tálba vagy tárolóedénybe.Takard le, és hűtsd le legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.Hűtve tálald kedvenc sült krumplival, hagymakarikával vagy más snacktel.
#Gluténmentes #Alacsony kalória tartalom #Fehérjedús