Fehérjében Gazdag Alacsony Kalóriatartalmú Krumpli Mártás

Ez az ellenállhatatlan szósz krémes görög joghurtot, csípős ketchupot és ízletes fűszereket egyesít, kollagénnel dúsítva a hozzáadott fehérje érdekében. Tökéletes sült krumpli, hagymakarikák vagy zöldségek mártásához, ez a bűntudatmentes fűszerezés biztosan elkápráztatja ízlelőbimbóit. Merüljünk el ennek a finom és tápláló szósznak az elkészítésében!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 1 csésze natúr görög joghurt
  • 1/2 csésze csökkentett cukortartalmú ketchup
  • 4 teáskanál édes savanyú uborka lé
  • 1/2 teáskanál csípős paprika szósz
  • 1/2 teáskanál hagymapor
  • 1/4 teáskanál fekete bors
  • 1/8 teáskanál só
  • 1 evőkanál édes savanyú uborka kocka (opcionális)
  • 1 adag kollagén por

Elkészítés:

1. Készítsd el a szószt:

Egy keverőtálban keverd össze a natúr görög joghurtot, a csökkentett cukortartalmú ketchupot, az édes savanyú uborka levét, a csípős paprika szószt, a hagymaport, a fekete borsot, a sót és a kollagén port. Keverd össze, amíg jól el nem keverednek.

2. Állag Szabályozás (Opcionális):

Ha inkább hígabb állagot szeretnél, adj hozzá egy kevés vizet vagy édesítetlen mandulatejet a szószhoz, és keverd, amíg el nem éred a kívánt állagot.

3. Hűtsd le és Tálald:

Öntsd át a szószt egy tálba vagy tárolóedénybe.Takard le, és hűtsd le legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.Hűtve tálald kedvenc sült krumplival, hagymakarikával vagy más snacktel.

#Gluténmentes #Alacsony kalória tartalom #Fehérjedús