Fűszeres Tepertő Krém Ecetes Uborkával
Engedje át magát egy kulináris kalandnak csábító alkotásunkkal, a "Fűszeres Ropogós krémünkkel". Ez az egyedülálló recept ötvözi a libatepertő gazdag ízét a fűszerek és a krémes textúrák keverékével. Az elragadó tepertős krémet ezután bőségesen ropogós, ecetes uborkába töltik, harmonikus keveréket kínálva a zamatos és csípős jegyeknek. Tökéletes összejövetelekhez vagy előételnek, jellegzetes és merész profiljával ez az étel feldobja ízlelőbimbóit. Vegyen részt a kulináris utazásban, és minden falatban ízlelje meg a textúrák és ízek ellenállhatatlan kombinációját!
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- 400g libatöpörtyű
- 30g vaj
- 30g tejföl
- 1 teáskanál mustármag
- 1 teáskanál koriander
- 1/2 teáskanál köménymag
- 1/2 csokor metélőhagyma
- 1/2 citrom leve
- Só és bors
- 400g savanyú uborka
Elkészítés:
1. Összeturmixolás:
- Egy aprítógépben turmixoljuk össze a libatöpörtyűt, vajat, tejfölt, mustármagot, koriandert, köménymagot, metélőhagymát, citromlevet, sót és borsot, amíg egy kissé darabos krém nem képződik. Nem baj, ha az állag kissé darabos marad.
2. Töltés a savanyú uborkába:
- Töltsük meg a kettévágott és kihámozott savanyú uborkákat a töpörtyűkrémmel.
3. Élvezd:
- Élvezd a fűszeres töpörtyűkrémet a savanyú uborkák csodálatos ízével!
#Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes #Tojásmentes #Magvaktól mentes