Fűszeres Tepertő Krém Ecetes Uborkával

Engedje át magát egy kulináris kalandnak csábító alkotásunkkal, a "Fűszeres Ropogós krémünkkel". Ez az egyedülálló recept ötvözi a libatepertő gazdag ízét a fűszerek és a krémes textúrák keverékével. Az elragadó tepertős krémet ezután bőségesen ropogós, ecetes uborkába töltik, harmonikus keveréket kínálva a zamatos és csípős jegyeknek. Tökéletes összejövetelekhez vagy előételnek, jellegzetes és merész profiljával ez az étel feldobja ízlelőbimbóit. Vegyen részt a kulináris utazásban, és minden falatban ízlelje meg a textúrák és ízek ellenállhatatlan kombinációját!

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:

Hozzávalók:

  • 400g libatöpörtyű
  • 30g vaj
  • 30g tejföl
  • 1 teáskanál mustármag
  • 1 teáskanál koriander
  • 1/2 teáskanál köménymag
  • 1/2 csokor metélőhagyma
  • 1/2 citrom leve
  • Só és bors
  • 400g savanyú uborka

Elkészítés:

1. Összeturmixolás:

  • Egy aprítógépben turmixoljuk össze a libatöpörtyűt, vajat, tejfölt, mustármagot, koriandert, köménymagot, metélőhagymát, citromlevet, sót és borsot, amíg egy kissé darabos krém nem képződik. Nem baj, ha az állag kissé darabos marad.

2. Töltés a savanyú uborkába:

  • Töltsük meg a kettévágott és kihámozott savanyú uborkákat a töpörtyűkrémmel.

3. Élvezd:

  • Élvezd a fűszeres töpörtyűkrémet a savanyú uborkák csodálatos ízével!

#Gluténmentes #Laktózmentes #Tejmentes #Tojásmentes #Magvaktól mentes