Alacsony FODMAP Thai Bazsalikom Csirke

Fűszerezze fel az Alacsony FODMAP kulináris utazását a thai bazsalikom csirkével – ez az étel merész ízeiről és aromás fűszernövényeiről ismert. Ez a recept fűszeres érzést biztosít anélkül, hogy FODMAP-érzékenységet váltana ki. Őrölt csirke, friss bazsalikom és a thai fűszerek harmonikus keveréke teszi ezt az ételt ízletes és bélbarát választássá azok számára, akik kalandos, de gyengéd étkezésre vágynak.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 450g felkockázott csirkehús
  • 2 evőkanál fokhagymaolaj
  • 1 piros chili, szeletekre vágva
  • 1 csésze friss bazsalikom levelek
  • 2 evőkanál gluténmentes hal szósz
  • 1 evőkanál gluténmentes osztriga szósz
  • 1 evőkanál juharszirup
  • Főtt jázmin rizs

Elkészítés:

1. Serpenyő:

Egy serpenyőben melegítsük fel a fokhagymaolajat, majd pirítsuk meg benne a felkockázott csirkét, amíg aranybarnára sül. Adjuk hozzá a szeletelt chilit, a bazsalikomleveleket, a hal- és osztrigaszószt, valamint a juharszirupot. Keverjük össze alaposan.

2. Tálalás:

Szolgáljuk fel jázmin rizzsel. Ez a Thai bazsalikomos csirke egy ízletes fogás a FODMAP diétában!

#Gluténmentes #Tejementes #Tojásmentes #Paleo #Alacsony fodmap #Fehérjedús