Tonhal Avokádó Hajó (Fehérjedús)

Próbáld ki ezt a gyors és tápláló Tonhal Avokádó Csónakot, amely tökéletesen ötvözi az avokádó krémes állagát a tonhal ízletes aromájával. A citromlé, a lila hagyma és a koktélparadicsom hozzáadása frissességet és illatosságot kölcsönöz ennek az ételnek. Élvezd ezt az egyszerű és kielégítő receptet egy könnyű ebéd vagy uzsonna során.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 1 konzerv tonhal, leszűrve
  • 1 db avokádó
  • 1 evőkanál citromlé
  • Só és bors ízlés szerint
  • Lila hagyma, apróra vágva
  • 3 db cseresznye paradicsom, félbevágva
  • 1 teáskanál könnyű majonéz

Elkészítés:

1. Készítse el az avokádó feleket:

Hámozza meg az avokádót, majd vágja ketté és távolítsa el a magot.

2. Készítse elő a tonhal keveréket:

Egy tálban keverje össze a leszűrt tonhalat, az apróra vágott lila hagymát, a félbevágott cseresznye paradicsomokat, a citromlevet, sót, borsot és a könnyű majonézt.

3. Keverje össze az összetevőket:

Keverje össze az összes hozzávalót a tálban, amíg jól össze nem keveredik.

4. Állítsa össze a tonhalos avokádó csónakokat:

Kanalazza a tonhal keveréket az avokádó fél üreges közepébe.

Azonnal tálalja a Tonhalos Avokádó Csónakokat könnyű és ízletes ételként.

#Keto #Gluténmentes #Tejmentes #Fehérjedús #Gazdag Omega 3-ban #Peszketáriánus #Alacsony szénhidrát tartalom