Tonhal-Avokádó Tekercs Fokhagymás Majonézzel
Kóstold meg ezt a tonhal avokádó tekercset fokhagymás majonézzel, amely az ízek és textúrák lenyűgöző kombinációját nyújtja! Az uborka ropogóssága tökéletesen harmonizál a krémes tonhal és avokádó keverékével, míg a fokhagymás majonéz fűszeres ízvilággal egészíti ki az ételt. Élvezd ezeket a tekercseket, mint egy könnyű és ízletes választást egy gyors harapnivalóhoz.
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- Uborkaszeletek
- Leszűrt tonhal
- Felkockázott avokádó
- Fokhagymás majonézkrém
Elkészítés:
1. Készítsük elő az uborkaszeleteket:
Szeljük fel az uborkát vékony csíkokra, vagy használjunk mandolint a egyenletes szeletek elkészítéséhez.
2. Készítsük elő a tonhalmixet:
Egy tálban keverjük össze a leszűrt tonhalszeleteket és a felkockázott avokádót.
3. Adjuk hozzá a fokhagymás majonézkrémet:
Keverjük össze a fokhagymás majonézkrémet a tonhal-avokádó keverékkel. Győződjünk meg róla, hogy jól összekeveredjenek.
4. Állítsuk össze a tonhal-avokádó tekercseket:
Terítsük ki az uborkaszeleteket egy tiszta felületre. Kanalazzunk egy adag tonhal-avokádó keveréket minden uborkaszeletre.
5. Tekercseljük fel:
Tekercseljük fel az uborkaszeleteket a tonhal-avokádó keverékkel a belsejében, hogy tonhal-avokádó tekercseket kapjunk.
6. Rögzítsük fogpiszkálókkal (opcionális):
Ha szükséges, rögzítsük a tekercseket fogpiszkálókkal, hogy megőrizzék alakjukat. Szolgáljuk fel azonnal a tonhal-avokádó tekercseket, mint egy frissítő és alacsony szénhidráttartalmú előételt vagy snacket.
#Gluténmentes #Tejmentes #Alacsony szénhidrát tartalom #Fehérjedús #Peszketáriánus #Gazdag Omega 3-ban