Tonhal-Avokádó Tekercs Fokhagymás Majonézzel

Kóstold meg ezt a tonhal avokádó tekercset fokhagymás majonézzel, amely az ízek és textúrák lenyűgöző kombinációját nyújtja! Az uborka ropogóssága tökéletesen harmonizál a krémes tonhal és avokádó keverékével, míg a fokhagymás majonéz fűszeres ízvilággal egészíti ki az ételt. Élvezd ezeket a tekercseket, mint egy könnyű és ízletes választást egy gyors harapnivalóhoz.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • Uborkaszeletek
  • Leszűrt tonhal
  • Felkockázott avokádó
  • Fokhagymás majonézkrém

Elkészítés:

1. Készítsük elő az uborkaszeleteket:

Szeljük fel az uborkát vékony csíkokra, vagy használjunk mandolint a egyenletes szeletek elkészítéséhez.

2. Készítsük elő a tonhalmixet:

Egy tálban keverjük össze a leszűrt tonhalszeleteket és a felkockázott avokádót.

3. Adjuk hozzá a fokhagymás majonézkrémet:

Keverjük össze a fokhagymás majonézkrémet a tonhal-avokádó keverékkel. Győződjünk meg róla, hogy jól összekeveredjenek.

4. Állítsuk össze a tonhal-avokádó tekercseket:

Terítsük ki az uborkaszeleteket egy tiszta felületre. Kanalazzunk egy adag tonhal-avokádó keveréket minden uborkaszeletre.

5. Tekercseljük fel:

Tekercseljük fel az uborkaszeleteket a tonhal-avokádó keverékkel a belsejében, hogy tonhal-avokádó tekercseket kapjunk.

6. Rögzítsük fogpiszkálókkal (opcionális):

Ha szükséges, rögzítsük a tekercseket fogpiszkálókkal, hogy megőrizzék alakjukat. Szolgáljuk fel azonnal a tonhal-avokádó tekercseket, mint egy frissítő és alacsony szénhidráttartalmú előételt vagy snacket.

#Gluténmentes #Tejmentes #Alacsony szénhidrát tartalom #Fehérjedús #Peszketáriánus #Gazdag Omega 3-ban