Kalória Szegény Vegán Raffaello Desszert
Kényeztesse magát a Vegán Raffaello ellenállhatatlan varázsával – a kókusztejpor, az édesítőszer és a kókuszreszelék csodálatos fúziója. Ezek a bűntudattól mentes, falatnyi csodák a tökéletes módja annak, hogy kielégítsd édes vágyaidat.
(A képek illusztráció jellegűek)
Hozzávalók:
- 100g kókusztejpor
- 1 evőkanál glicin vagy más választott folyékony édesítőszer
- 0,5 dl kókusztej (dobozos vagy konzerv)
- 1 evőkanál kókuszolaj
- 25g reszelt kókusz a bevonáshoz
Elkészítés:
1. Készítsd el a Kókuszkeveréket:
Egy keverőtálban keverd össze a kókusztejport, a glicint, a kókusztejet és a kókuszolajat. Alaposan keverd össze, amíg sűrű, ragacsos tészta nem keletkezik.
2. Hűtsd le a Keveréket:
Tedd a keveréket hűtőbe kb. 30 percre, hogy megszilárduljon.
3. Alakítsd a Vegán Raffaello Golyókat:
Amint a tészta megszilárdult, kis adagokat vegyél belőle, és gömbölyű formákat formálj belőlük, nagyjából cseresznye méretűeket.
4. Bevonás reszelt Kókusszal:
Minden golyót hempergesd meg a reszelt kókuszban, hogy teljesen bevonódjanak, és kellemes rétegű textúrát kapjanak.
5. Hűtsd le a Megszilárduláshoz:
Helyezd a bevonatos golyókat egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd tedd őket hűtőbe legalább egy órára, hogy megszilárduljanak.
6. Élvezd a Vegán Raffaello Falatokat:
Amikor már jól lehűltek és megszilárdultak, ezeket a vegán Raffaello falatokat készen állnak, hogy élvezd. Szolgáld fel őket bűntudat nélküli rágcsálóként vagy kellemes desszertként, melyek magukban hordozzák a kókusz örömét.
7. Oszd Meg és Örülj:
Oszd meg ezeket a ínycsiklandó falatokat barátokkal és családtagokkal, terjesztve a kókusz ízének örömét. Tapasztald meg a kókusz ízek örömteli kombinációját minden harapásban – a Vegán Raffaello Falatok az útleveled a bűntudatmentes élvezethez!
#Gluténmentes #Tejmentes #Tojásmentes #Vegán #Vegetáriánus