Vegán Sült Zöldséges Gazpacho

Kényeztesse magát a sült zöldséges Gazpacho frissítő jóságával, egy élénk hideg levessel, amely sült kaliforniai paprikát, paradicsomot, uborkát és cukkinit tartalmaz. A lilahagyma, fokhagyma, olívaolaj és bazsalikom ízletes keverékével kiegészítve ez a leves a mediterrán ízek kitörése, amely tökéletes egy könnyű és hűtött kulináris élményhez.

(A képek illusztráció jellegűek)

Fontos Adatok
Makrók és Lebontás
Tápérték és Makrók
Kalória:
Fehérje:
Szénhidrátok:
Zsírok:
Sütés és Elkészítés
Előkész.Idő:
Főzési Idő:
Kategória:

Hozzávalók:

  • 250g piros kaliforniai paprika
  • 250g paradicsom
  • 200g uborka
  • 200g cukkini
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 dl paradicsomlé
  • Kb. 4 dl víz
  • 2 evőkanál fehérbor ecet
  • 1 csokor bazsalikom
  • Só és bors ízlés szerint

Elkészítés:

1. Előmelegítés:

Melegítsd elő a sütőt 250 fokra Celsius fokon.

2. Előkészítés:

Egy sütőpapírral bélelt tepsiben helyezd el a félbe vágott piros kaliforniai paprikákat, negyedelt vöröshagymát és nagyobb kockákra vágott cukkinit. Süsd a forró sütőben 30 percig. Hagyd őket kihűlni, majd távolítsd el a paprikákról a szárat. Kockázd fel a paradicsomokat és az uborkákat, egy kis részt félretéve a díszítéshez.

3. Turmixolás:

Egy turmixgépben keverd össze a sült paprikákat, cukkinit, vöröshagymát, nyers fokhagymát, paradicsomlevet, vizet, 1 evőkanál fehérbor ecetet, 1 evőkanál olívaolajat és a bazsalikom nagy részét. Turmixold addig, amíg simára nem lesz. Ízlés szerint sózd és borsozd.

4. Tálalás:

Tálaláshoz aprítsd finomra a maradék uborkát és kaliforniai paprikát. Keverd össze őket a maradék apróra vágott bazsalikommal, egy kevés olívaolajjal és egy kevés ecettel. Hűtsd le a levest, majd tálal

#Gluténmentes #Tejmentes #Tojásmentes #Paleo #Vegetáriánus #Vegán